Directions: select the correct text in the passage. which phrase from the passage provide clues to the meaning of appraise?
a jeweler's job
a jeweler is a person who sells, repairs, and sometimes designs jewelry. a jeweler performs a variety of job duties. in order to do his or her job, a jeweler must be very knowledgeable. part of a jeweler's job is to appraise jewelry. sometimes people go to a jewelry store when they want to know the value of jewelry that they already own
a. job duties
b. design jewelry
c. very knowledgeable
d. know the value
The answer is D
is this the question?
i think the answer is either c or d
im thinking d might make more sense though
sorry if im wrong