The function f(t) is equal to the mass of a pumpkin, in kilograms, t days after its seed was planted.
Which of the following statements explains the meaning of f(80) = 3?
The mass of the pumpkin is 3 kg 80 days after its soed was planted,
The mass of the pumpkin is 80 kg 3 days after its seed was planted,
The mass of the pumpkin is 3 kg 6 days after it was planted,
o The mass of the pumpkin is 80 kg 1 days after it was planted,
part 1 answer = 8
part 2 answer = 72
part 1 explanation = add all of the numbers, then divide by how many numbers you have. so, 200/25 = 8.
part 2 explanation = not gonna lie, this is hard to explain, so just google how to do it.
step-by-step explanation: 79+91+92+94+94 = 450 divided by 5 (since there are 5 number that are being added) = 90
the first option is the answer.
step-by-step explanation: the positive, like 5, + its opposite, like -5 would be 0
5+(-5)=0, or 5-5=0